Palvelut

Tarjoamme monipuolisia kuljetus- ja maanrakennusalan palveluja Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan yksityisille asiakkaille ja yrityksille. Teemme myös likakaivojen tyhjennyksiä.

Monipuolisiin maanrakennuspalveluihimme kuuluvat esimerkiksi rakennusten pohjatyöt, jätevesijärjestelmiin ja piharakentamiseen liittyvät työt sekä teiden kunnossapito, rakentaminen ja kunnostustyöt.

Likakaivojen tyhjennykset hoidamme sekä erillisestä tilauksesta että jatkuvina sopimuksina. Tukostapauksia varten meillä on välineet putkien avaukseen ja kuvaamiseen.

Vaihtolavakuljetuksina sujuvat roskalavojen tyhjennykset sekä koneiden siirrot vaivattomasti ja varmasti.

Teemme myös maidon jakelukuljetuksia yhteistyöyrityksellemme Valiolle.

Talviaikaan kunnostamme omaa kalustoamme ja korjaamme tarvittaessa myös muiden koneita. Teemme myös hydrauliikka- ja keskusvoiteluletkuja.

Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme auttaa sinua!

Maanrakennuspalvelut

Hoidamme monipuolisella kalustollamme maanrakennustyöt helposti ja ammattitaidolla. Teiden kunnossapidosta teemme mielellämme jatkuviakin sopimuksia.

» Maanrakennuspalvelut


Jätevesijärjestelmät

Toimiva jätevesijärjestelmä on tärkeä sekä ympäristön että oman ja naapurisi kaivoveden puhtauden kannalta. Teemme ammattitaidolla haja-asutusalueen jätevesijärjestelmiä suunnittelusta toteutukseen.

» Jätevesijärjestelmät


Vaihtolavapalvelut

Vaihtolava-autoillamme hoidamme monenlaiset kuljetukset luotettavasti. Vaihtolava-auto sopii esimerkiksi rakennusjätelavojen tai purujen kuljetukseen. Konelavalla ja lavetilla siirrämme erilaisia koneita ja laitteita.

» Vaihtolavapalvelut


Likakaivojen tyhjennykset

Teemme likakaivojen tyhjennyksiä ja huoltoja tarvittaessa tai säännöllisillä sopimuksilla. Myös putkistojen avaaminen ja kuvaus onnistuvat välineillämme.

» Likakaivojen tyhjennykset


Elintarvikekuljetukset

Maidon kuljetus on kuulunut yrityksemme palveluihin alusta asti. Nykyään teemme maidon jakelukuljetuksia kaupoille ja suurtalouskeittiöille.

» Elintarvikekuljetukset