Maanrakennuspalvelut

Hoidamme monipuolisella kalustollamme maanrakennustyöt helposti ja ammattitaidolla. Teiden kunnossapidosta teemme mielellämme jatkuviakin sopimuksia.

Kaikki maanrakennuspalvelut samasta yrityksestä

Meidän kanssamme asioidessasi maanrakennusurakkasi on astetta helpompi. Kun tilaat meiltä kaivinkonetyöt, saat sujuvasti myös maa-ainestoimitukset samalla vaivalla.

Kaivinkonetyöt

Teemme erilaiset kaivinkonetyöt, kuten rakennusten pohjatyöt, jätevesijärjestelmät ja piharakentamisen maanrakennustyöt. Palveluihimme kuuluvat myös teiden teko ja tienkunnostustyöt. Käytössämme on rototiltti, joka mahdollistaa kaivinkoneen kauhan pyörittämisen.

Traktorityöt

Traktorityöt teiden aurauksista soranajoon hoituvat vaivattomasti kauttamme.

Soran kuljetukset ja myynti

Myymme ja kuljetamme soraa esimerkiksi rakennustyömaiden, jätevesijärjestelmien ja teiden kunnostusten tarpeisiin. Mursketta, sepeliä ja multaa toimitamme yhteistyökumppanimme, Tuusniemen Sora Oy:n kautta.

Seulomme luonnonsorasta erilaisia lajikkeita kuten esimerkiksi tiesoraa tai salaojasoraa. Meiltä saa seulottua kiveä sekä yksittäisiä suuria kiviä myös koristekäyttöön.

Teiden ja alueiden kunnossapito

Teemme teiden ja alueiden kesä- ja talvikunnossapitoa, myös jatkuvilla sopimuksilla. Talvella palveluihimme kuuluvat esimerkiksi auraus ja linkous, ja kesällä lanaus, sorastus sekä suolaus.