Referenssit

Yksityiset asiakkaat

Olemme tehneet erilaisia urakointeja yksityisille asiakkaille, mm. jätevesijärjestelmiä ja rakennusten perustusten maanrakennustöitä. Teiden sorituksissa ja kunnostuksissa olemme palvelleet yksityisiä asiakkaita sekä tienhoitokuntia monien vuosien ajan. Likakaivojen tyhjennyksessä meillä on monia pitkäaikaisia asiakkaita, jotka luottavat palveluumme.


Lähialueen yritykset

Olemme tehneet jo vuosien ajan yhteistyötä paikallisten ja lähialueen yritysten kanssa. Yhteistyökumppanimme ovat erilaisia kaupan-, teollisuuden-, maanrakennus-, matkailu- ja maatalousalan yrityksiä.

Olemme tarjonneet apua joustavasti monenlaisiin tarpeisiin – jätehuoltoon, likakaivojen tyhjennyksiin, viemärien avauksiin ja kuvauksiin, traktori- ja kaivinkonetöihin, sorankuljetuksiin sekä hydrauliikkaletkujen tekoon.

Tarpeen vaatiessa toteutamme myös lisäpalveluita mahdollisuuksiemme mukaan.


Valio

logo-valio

Valio on Suomen suurin maidonjalostaja, joka on toiminut suomalaisen maidontuotannon hyväksi jo lähes 110 vuotta. Maito keräillään osuuskuntiin kuuluvilta maidontuottajilta, ja siitä valmistetaan puhtaita, laadukkaita merkkituotteita.

Valio on pitkäaikaisin yhteistyökumppanimme. Olemme tehneet maidon kuljetuksia jo yli 60 vuoden ajan.


Destia

logo-destia

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä.

Destialle olemme tehneet erilaisia tienhoitotöitä ja talvisin teiden aurauksia sekä liukkauden torjuntaa.


Tuusniemen kunta

logo-tuusniemi

Tuusniemen luonnonkaunis kunta sijaitsee Itä-Suomessa, Kuopion ja Joensuun puolivälissä. Tuusniemi tunnetaan leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana, jonka talous on kunnossa ja palvelut pelaavat.

Tuusniemen kunnan kanssa olemme tehneet yhteistyötä tarjoamalla jätevesihuoltopalveluja.