Maidonkuljetuksesta monipuolisiin logistiikkapalveluihin

Kuljetusliike Hannu Tervo Ky on tuusniemeläinen yritys, joka tarjoaa erilaisia maanrakennuspalveluita sekä vaihtolava- ja elintarvikekuljetuksia vuosikymmenien ammattitaidolla.

Yrityksen toiminta alkoi vuonna 1953, kun autoilija Eino Tirkkonen perusti kuorma-autoyrityksen Tuusniemelle. Hän alkoi tehdä maidonkuljetuksia Tuusniemen meijerille, aluksi pystökeräilynä ja sitten imukeräilynä alueen maitotiloilta.

Keväällä 1983 yritystä laajennettiin yhdellä vaihtolava-autolla ja alettiin hoitaa kiinteistöjen sakokaivojen tyhjennyksiä. Heti seuraavana vuonna aloitettiin kiinteistöjen kuivajätteiden keräys.

Vuonna 1989 maidon imukeräily vaihtui maidon jakelukuljetukseen kaupoille ja suurtalouskeittiöille. Samoihin aikoihin, vuonna 1991, tapahtui yrityksessä sukupolven vaihdos, kun Eino Tirkkosen tytär Pirjo alkoi jatkaa isänsä työtä yhdessä miehensä Hannu Tervon kanssa.

Uuden jakeluauton hankinnan jälkeen vuonna 2013 maidon jakelutoimintaa laajennettiin Kuopion alueelle. Myös maanrakennustoiminta on lisääntynyt viime vuosina, ja pyrimme jatkossa kehittämään sitä vielä lisää.

Perheen tyttäret, Sanna ja Sannimari, ovat jo kolmantena sukupolvena mukana yrityksen toiminnassa, samoin kuin Sannan mies, Iisakki Tukiainen. Lisäksi yritys työllistää 3–6 työntekijää tarpeen mukaan.

Ammattitaitoista palvelua omalta seudulta

Haluamme tarjota kattavia ja monipuolisia logistiikkapalveluita lähiseudun asukkaille. Toiminta-alueeseemme kuuluvat Tuusniemen lisäksi Outokumpu, Kuopio ja muut lähikunnat.

Meille palvelun laadussa on tärkeää helppo lähestyttävyys, ystävällisyys ja luotettavuus. Työntekijämme ovat alalleen koulutettuja ja ammattitaitoisia.